WATT22 Kft


WATT22 Távközltechkai Szolgáltató Kft. Budapest

Alapíttatott 1996-ban

Név :
WATT22 Távközltechkai Szolgáltató Kft.

Cím :
Hunyadi János-u. 162 1116 Budapest - XI Kerület, Újbuda 


Cégleírás

Ezt volt a dolgunk . . .

A Watt22 Kft. kezdetben hálózati eszközök telepítésével, hálózatba integrálásával és szerelésével foglalkozott, nagyobb vállalatok (például ex-Matáv) internethálózat-fejlesztő beruházásainál látott el alvállalkozói feladatokat.

Az elmúlt években komoly tapasztalatokra tettünk szert nagy távközlési szolgáltatók hálózatainak építésében. A magyarországi telekommunikációs piacon megtalálható szinte minden technológiával találkoztunk már, egészen a kishálózati switch-ektől a nagyhálózati WDM megoldásokig. A megszerzett tapasztalatok kihasználása mellett folyamatosan képezzük szakembereinket, és ezáltal - a szakmára jellemző gyors fejlődést követve - mindig naprakészek vagyunk. Ügyfeleink nemcsak az üzleti kommunikációs infrastruktúrák és az informatikai hálózatok terén felhalmozott tapasztalataink és szaktudásunk kedvéért fordulnak hozzánk. Nem elégszünk meg a hazai vagy nemzetközi piacon elérhető eszközök által nyújtott szolgáltatásokkal. A versenyképes és jövedelmező megoldásokhoz sok esetben friss ötleteket, újító alkalmazásokat, új funkciókat, egyedi modulokat kell adni vagy találni. Mi gyorsan megtaláljuk és összeállítjuk. Sőt! Ha kell, feltaláljuk.

A Watt 22 Kft. megrendelői között ezért éppúgy találhatóak a dinamikus kis- és középvállalkozások, mint olyan hazai és multinacionális nagyvállalatok, mint a Magyar Telekom Nyrt., az Invitel Zrt., a Nokia Siemens Networks, a Nokia Siemens Networks TraffiCOM Kft., a Synergon Nyrt., a Huawei Kft., az IP-Park Kft., vagy az Intelliguest Kft. Szolgáltatásaink magas színvonalát az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer, környezetvédelmi elkötelezettségünket pedig az ISO 14001 környezetirányítási rendszer szavatolja.

Megszünt 2013 június 1.Csapatépítésről emlékek